Korfbaltoernooi Kesteren

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseren we bij Korfbalvereniging Kesteren voor de 48e keer ons korfbaltoernooi. Wij vinden het erg leuk als je er bij bent.

Het toernooi, waarmee we ieder korfbalseizoen afsluiten, is een feestje voor teams in alle categorieën.

Voor wie is het bedoeld?
Op het Kesteren-toernooi is iedereen welkom: alle leeftijden en alle speelniveau’s. Ieder toernooi zijn er poules voor de D-jeugd en alles daarboven. Bij voldoende belangstelling is er ook een poule voor F- en E-jeugd, waarbij dan in viertallen wordt gespeeld.

Wat zijn de kosten?
De kosten van deelname zijn € 7,50 per team. Na het invullen van het formulier sturen we de betaalinformatie naar je toe. 

Waar, wanneer en hoe laat is het toernooi? 
Wij vragen deelnemers om zich op 22 juni 2019 om 9:15 uur te melden bij Korfbalvereniging Kesteren (Kasteelstraat 4 in Kesteren). Naar verwachting is het tussen 15:00 en 16:00 uur afgelopen.

Welke activiteiten zijn er nog meer, rond het toernooi?
Deelnemende teams zijn welkom om het traditionele ‘lijnenfeest’ met ons te vieren op vrijdagavond 21 juni.

Hoe kan ik één of meerdere teams aanmelden?
Het aanmelden van teams loopt via het formulier hieronder. Inschrijving is via dit formulier mogelijk tot uiterlijk zaterdag 26 Mei 2018.  

Wij verzoeken vriendelijk per ingeschreven team (junioren én senioren) ten minste één scheidsrechter op te geven via het aanmeldformulier voor scheidsrechters.

scheidsrechter aanmelden