Mededeling Bestuur Korfbalvereniging Kesteren

Na 3 jaar als hoofdtrainer bij Korfbalvereniging Kesteren zal Michel Ligt onze vereniging gaan verlaten. Helaas is het bijna niet mogelijk geweest om een normale competitie te spelen in verband met de corona. Toch heeft Michel door enorme veerkracht en motivatie er alles aan gedaan om er het beste van te maken. Ook zijn (corona) korfbaltrainingen werden zeer gewaardeerd! Want wees eerlijk een training op 1,5 meter en groepjes van 4 ga er maar aan staan!

Michel namens de vereniging bedankt voor jou inzet en wensen we jou veel succes bij jou nieuwe vereniging!

We zullen dan aan het einde van dit seizoen afscheid nemen. De TC heeft dan een taak om een nieuwe trainer te zoeken voor het seizoen 2022 – 2023. Deze keer zoeken we het dicht bij huis en zelfs een eigen verenigingslid. Een lid die al vanaf de jongste pupillen bij Kesteren heeft gekorfbald.

Helaas door blessures moest hij het bij de senioren wat rustiger aan gaan doen. Hierdoor heeft hij zijn zinnen gezet op het geven van trainingen. Deze trainingen geeft hij al een aantal jaren ook toen hij nog speelde. Hij wist dan ook de junioren naar wedstrijdkorfbal te krijgen en voor ons een goede opzet naar een opbouw voor de toekomst van Kesteren.

Met deze laatste zin gaat er bij iedereen wel een lichtje branden! Wij zijn dan ook blij te kunnen vertellen dat Bram van de Wetering het trainerschap voor het Seizoen 2022 – 2023 van Kesteren Selectie heeft aanvaard. Het Bestuur en TC hebben dan ook een contract afgesloten op 2 April 2022.

Bram gefeliciteerd en veel succes!