Kesteren tegen SkunK

Op dinsdag 28 februari speelde Kesteren 1 tegen SkunK 1. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, want Kesteren en SkunK stonden samen bovenaan met hetzelfde aantal punten. Degene die zou winnen zou alleen op de eerste plek komen te staan en meer kans hebben om kampioen te worden. Kesteren en SkunK hebben al tegen elkaar gespeeld dit jaar op het veld, Kesteren won toen 7-14.

Eerste Helft

De eerste helft begon goed, want in de eerste aanval scoorde Otto meteen de 1-0. Kesteren kon daar niet lang van genieten, omdat SkunK ook in hun eerste aanval scoorde waardoor de stand 1-1 werd. Na de 1-1 duurde het lang tot er weer gescoord werd, maar na 5 minuten was daar toch het doelpunt aan de kant Kesteren. Net als de 1-1 werd ook de 2-2 meteen in de eerstvolgende aanval van SkunK gescoord en kon Kesteren dus geen gaatje slaan. De rest van de eerste helft kwam SkunK de hele tijd 2 punten voor de daarna weer goed werden gemaakt door Kesteren waardoor het uiteindelijk 7-7 stond in de 25e minuut. Maar Kesteren kreeg het niet voor elkaar om voor te komen en SkunK scoorde nog wel 2 keer waardoor het in de rust 7-9 was.

Tweede Helft

De tweede helft begon enorm slecht, SkunK liep in de eerste 5 minuten al meteen uit met 5 doelpunten waardoor het 7-14 werd. Beus scoorde nog wel een korte kans, maar daarna kreeg Kesteren er weer 2 tegen en stond het 8-16. Kesteren probeerde nog het gat te dichten maar dat lukte niet. Je zou niet denken dat het nog slechter zou kunnen, maar dat gebeurde wel want Otto moest het veld verlaten in verband met een enkel blessure. De eindstand was 12-21. De thuisploeg had er een veel spannendere wedstrijd van kunnen maken, want de kansen waren er genoeg, ze werden alleen niet afgemaakt en SkunK deed dat wel.

Vooruitzicht

Alle supporters en natuurlijk ook team van de week bedankt voor het aanmoedigen en hopelijk zien wij u weer bij onze volgende wedstrijd. De volgende wedstrijd is thuis tegen Groen Zwart/Phenix ‘72 en die wordt op 11 maart gespeeld dus tot dan.