Kesteren E1 – Reehorst ’45 E2

Op 7 december speelden de E1 een thuiswedstrijd tegen Reehorst. Net als ons team bestond dit team ook uit allemaal meiden. Vandaag was Mirthe onze aanvoerder. We begonnen onze eerste tien minuten met Julia, Gerlynn, Mirthe en Esmee in het veld. We moesten de eerste minuutjes even wakker worden maar daarna ging het steeds beter. Mirthe en Esmee maakte allebei een doelpunt en zo stonden we 2-0 voor. Helaas was de tegenstander van Mirthe ook super snel en rende ze gelijk naar de korf als Reehorst de bal onderschepte. Daardoor maakte Reehorst ook twee doelpunten en gingen we onze eerste rust in met een gelijkspel. Ilse en Jasmine werden gewisseld en speelde de tweede helft mee. De tweede, derde en vierde helft werden er nog een aantal doelpunten gemaakt door Mirthe, Esmee, Jasmine en Julia.
De derde helft ging vandaag vooral super goed. Dit kwam omdat iedereen gelijk vrij liep als de bal werd onderschept en we daardoor zo bij de korf uitkwamen en konden scoren. Het verdedigen ging ook erg goed vandaag. De laatste helft ging wel weer iets minder goed omdat iedereen gewoon een beetje moe was geworden van het harde rennen. In deze helft hebben we dan ook nog een aantal doelpunten doorgelaten, maar het allerbelangrijkste is dat we gewonnen hebben met 7-5! We staan nu zelfs eerste in de competitie. Hopelijk kunnen we blijven winnen en wie weet worden we dan wel kampioen!