Kesteren B1 – Het Bosch B1

Vorige week scoorde Marriet haar eerste doelpunt in de B1! Deze week moest de B1 tegen het Bosch . De tegenstanders gingen er met volle moed in, want ze
dachten dat ze van ons konden winnen met 2-16 dat is hun niet gelukt. We begonnen al goed, want Wilke scoorde twee keer. Helaas scoorde het Bosch Daarna ook. Jasper maakte een doorloopbal waardoor de stand 3-1 werd. Het Bosch scoorde er daarna helaas weer eentje, maar dat werd goed gemaakt door een schot van Renske. De tegenstanders scoorde er nog net twee voor de rust. We gingen de rust in met 4-4. Het werd spannend, want de stand was gelijk. Kesteren had de moed niet opgegeven, want na de rust scoorde Renske en Bart met een schot. De stand was 6-4. De tegenstanders begonnen weer wat beter hun best te doen en scoorde er eentje. Rik scoorde en de stand werd 7-5. Daarna kreeg Renske een kans en scoorde. Toen scoorde Bart er nog eentje, maar helaas kregen de tegenstander ook een kans en scoorde. De eindstand van de wedstrijd werd 9-6 voor Kesteren. Jens,Julia, Rik en Jasper bedankt voor het meedoen!