Kesteren A1 – DSC A3

Op deze regenachtige zaterdag moesten wij een wedstrijd spelen tegen DSC A3 uit Eindhoven. Dit team staat één plekje onder ons in de competitie waardoor het een spannende wedstrijd beloofde te worden. We begonnen de wedstrijd goed met een korte kans van Ruben en een stip van Hidde. Helaas scoorde vervolgens de tegenstander ook twee doelpunten, waardoor het weer gelijk stond. Na deze tegendoelpunten gingen wij weer scoren en zorgden we dat het 6-3 stond, toen we de rust in gingen.

In de rust konden we even bijkomen van de kou, wind, regen en het spekgladde gras. Bram vertelde ons dat we rustig moesten blijven spelen en de goede kansen moesten zoeken. Deze kansen moesten vooral dicht bij de korf gezocht worden, aangezien we met onze verkleumde armen en handen de bal niet zo goed meer omhoog kregen.

Ondanks Brams bemoedigende woorden ging het de tweede helft niet goed meer. De tegenstanders kwamen terug en we bleven erg gelijk op gaan. Zo eindigde we de wedstrijd ook gelijk, namelijk met 9-9. Ook al hebben we tot het eind door gestreden met heel veel slidings, we weten allemaal dat we de volgende keer een veel betere wedstrijd moeten gaan spelen. De tegenstanders waren namelijk erg slecht. In Eindhoven zullen we ze dan ook even goed terugpakken en de winst mee naar huis nemen.