Keihard geknald

Een openingszin moet origineel, en kort maar krachtig zijn. Dus ik heb heel hard mijn best gedaan om een goede openingszin te verzinnen. Dat lukte alleen niet, dus het verslag van deze wedstrijd begint toch maar met een saaie standaard openingszin:

Zaterdag 8 juni heeft de B1 een wedstrijd tegen DVO B4 gehad. De winst van vorige week tegen Arena stond ons nog goed bij, en dus gingen we proberen om er vandaag weer zo veel te scoren.

Rianne kon er niet bij zijn, maar gelukkig kon Annelieke ons coachen. En de C moest tegelijkertijd spelen, dus dat betekende dat we geen wissel zouden hebben, maar gelukkig stond Alberthe klaar om als het nodig was een paar minuutjes in te vallen.

De tegenstanders waren voor ons onbekend, dus we gingen de wedstrijd in met het idee om gewoon ons eigen spelletje te spelen. En gelukkig lukte dat ook. Er werden door ons veel doorloopballen gemaakt (en gescoord). Na ongeveer 20 minuten werd Esther gewisseld voor Alberthe, en in de eerste helft was het ons gelukt om een voorsprong van 8-5 op te bouwen.

In de tweede helft stond Esther er gewoon weer in. DVO maakte een comeback, waardoor het al gauw 8-8 stond. Maar wij waren niet van plan om te verliezen en bleven strijden om weer op voorsprong te komen. De wedstrijd bleef erg spannend, en met niet heel lang te gaan stond het 14-14. Maar helaas lukte het ons niet meer om te scoren, en scoorde DVO nog 2 punten.

We hebben keihard geknald en echt ons best gedaan, maar uiteindelijk hebben we helaas verloren met 14-16. Volgende week gaan wij bij DVO revanche nemen. Dat is onze laatste wedstrijd van het seizoen. We moeten om 10.00 spelen, en hebben aanmoediging hard nodig. Het gaat het echt waard zijn om de wekker te zetten en bij ons te komen kijken!