Goede 1e helft basis voor 2 punten

Na lang wachten mocht het dan eindelijk beginnen: het zaalseizoen. In een verkorte competitie die daarna nog extra werd verkort in een poule met maar 3 teams, opende Kesteren de zaal thuis tegen DLKV uit Didam. Voor een uitverkocht sporthal De Leede begonnen beide teams aan de wedstrijd.

De eerste helft was volledig in handen van de rood-zwarten. Vooral verdedigend stond het goed en de Didammers hadden moeite met het winnen van de rebound. Een 8-1 ruststand was eigenlijk nog mager, gezien het aantal kansen.

De tweede helft was minder scherp. De in de eerste helft bijna perfecte verdediging wist dit niveau niet vast te houden en aanvallend, hoewel de pogingen je om de oren vlogen, werd er vooral heel veel gemist. De eindstand 15-9 deed eigenlijk tekort aan het niveauverschil.

De punten zijn binnen, maar met name de tweede helft zal beter moeten als men aankomende woensdag resultaat wil neerzetten tegen Zwaluwen in Zevenaar. Daar zal de basis neergezet moeten worden voor de rest van de competitie.