Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Zoals we allemaal afgelopen dinsdag 12 januari tijdens de persconferentie hebben kunnen vernemen, is de Lock-down met 3 weken verlengd. Gezien de cijfers konden we dit ook wel verwachten. Natuurlijk was ik het eerste verhaal in dit nieuwe jaar liever met beter nieuws begonnen.

Maar laten we optimistisch blijven. Er is licht aan het einde van de tunnel. Er is gestart met vaccineren en er zijn meer mogelijkheden om snel te testen. De aantallen besmettingen moeten naar beneden. Laten we hopen dat de Engelse variant geen roet in het eten gooit.

We hebben nu ruim een maand niet meer getraind. We zien of horen weinig meer van elkaar.

Als jullie idee├źn hebben of initiatieven over hoe er toch wat meer contact gehouden kan worden, dan horen we dat als bestuur graag. Probeer verder ook om af en toe in beweging te blijven. Een rondje hardlopen, wandelen of fietsen doet je echt goed.

Grote waardering hebben we voor iedereen die nu in de zorg werkt, maar ook voor degene die de studie thuis moet volgen, thuis moet werken, thuis onderwijs moet geven.

Laten we hopen dat we over een week of 3, na de volgende persconferentie iets meer perspectief kunnen geven en dat we ons kunnen gaan voorbereiden op in ieder geval nog een veldcompetitie dit seizoen. Dan ga ik er vanuit dat volgend seizoen weer echt een compleet korfbaljaar wordt, waarin we iedereen hard nodig hebben!

Blijf gezond en laten we hopen dat we er met zijn allen nog een heel sportief jaar van kunnen maken.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Adrie Pouwer