Duko A1 – Kesteren A1

We moesten vandaag tegen Duko spelen, jammer genoeg hadden we deze week geen training dus waren we niet helemaal 100% voorbereid. Toch gingen we met goeie moed de wedstrijd in. Het stond vrij snel 0-6 door een paar mooie schoten van Anne en Jacco, en een stip van Lisanne. Jammer genoeg werd het 1-6. We bleven de hele eerste helft op 1 doelpuntje tegen. In de rust was het 1-12.

In de rust vroeg Bram aan ons of we trots waren en hoe we zelf vonden hoe we gespeeld hadden. We vonden het allemaal wel goed gaan, soms hielden we nog iets te lang de bal vast, maar dat moest goedkomen in de 2e helft!.

De 2e helft begon niet zo goed, we kregen een stip tegen. Het werd 2-14 door een mooi schot van Lisanne en Ruben. Op een gevenen moment stond het 5-19, door best veel verwarring en stond het ineens 6-19 terwijl er eigenlijk van vak gewisseld moest worden. Bram was het er niet mee eens, dus doelpunt nummer 20 is van Bram. Na nog wat goeie schoten van Bart-Jan, Emma en Lisa, werd het uiteindelijk 7-24.

Bedankt Michelle voor het spelen en reserve zitten. Aankomende zaterdag ( 7 Maart ) om 13.00 thuis tegen De Hazekamp A1. U bent van harte welkom om te komen kijken en ons aan te komen moedigen !