De laatste loodjes van Seizoen 2023-2024

Met nog 3 weken competitie zit het seizoen er bijna weer op. En wat hebben we een mooi seizoen achter de rug! Voor een aantal teams behoren het Kampioenschap in het vooruitzicht! Op Zaterdag 8 Juni 2024 zijn er thuiswedstrijden en een afsluitingsfeest van dit seizoen. Natuurlijk staat dan ook weer de barbeque klaar voor alle vrijwilligers van onze vereniging maar ook voor diegeen die mee willen doen zijn tegen een kleine vergoeding welkom!

Na de barbeque volgt een gezellig feest en kunnen de beentjes van de vloer en weer heerlijk meezingen met jou favoriete artiest! Kom gezellig meedoen!

Dan zijn er nog wedstrijden op Zaterdag 15 Juni 2024 en zullen de trainingen stoppen in de week daarop en kan iedereen genieten van een fijne vakantie! Maar voor alle senioren en de B-jeugd heb je nog even zin om een uurtje op Donderdag te trainen? Kom dan naar de onderstaande actie voor het werven van nieuwe senioren leden! En ken jij nog iemand die niet sport en dat wil gaan doen? Neem deze dan gezellig mee! Opgeven voor proeftraining ga naar: Aanvragen proeftraining