De eerste overwinning van het veldseizoen

De E1 heeft de eerste overwinning te pakken! In het zonnige Kesteren speelde ze de eerste wedstrijd tegen SKF. Altijd een leuke uitdaging! Ook vandaag pakten we de uitdaging gelijk aan. We kwamen in de eerste 10 minuten al snel op een 3-1 voorsprong. Daarna volgde een dipje en kwam SKF terug naar 3-3. De spanning zakte daarna snel weg en Kesteren kwam tot een 7-5 voorsprong. De laatste 10 minuten, ook wel bekend als de ‘super-10-minuten’ scoorde zowel SKF als Kesteren nog een boel doelpunten. De eindstand werd uiteindelijk 14-8 in het voordeel van Kesteren! Een mooie uitslag, waar ik, als coach, mega trots op ben! Iedereen heeft veel kansen gecreĆ«erd en er is veel gescoord. Dit is een mooi vooruitzicht voor de rest van het seizoen!