Animo A1 – Kesteren A1

Daar staan we dan tegen Animo A1 met de verhalen over veel winsten en hoge doelsaldo’s. Het fluitje gaat en de wedstrijd begint, vrijwel meteen word er een schot gescoord tegen Jelle van een heer met een zuiver schot. Met vervolg nog 3 goals waardoor de stand 4-0 staat in vrij weinig tijd. Een tegenvaller voor Kesteren A1, maar opgeven dat nooit!

Bram vraagt voor een time-out en benoemt vooral het voorverdedigen dat verbeterd moet worden. 5-0 is de stand en het spel hervat zich weer en Ruben scoort waardoor we weer een beetje moed krijgen. Er worden veel vrije ballen gegeven en stippen door de scheids, helaas vaak in tegendeel voor Kesteren A1. Er word veel gescoord door Animo A1 en we eindigen met de ruststand van 14-3. In de rust worden er dingen besproken over tactiek en meerdere dingen.

De 2e helft start, de knop word omgedraaid en we beginnen gewoon met 0-0 in ons hoofd. Veel doelpunten worden gemaakt. Een spannend begin van de 2e helft iedereen was fanatiek. Het einde van de wedstrijd is in zicht nog even en de wedstrijd is voorbij Animo A1 heeft tot nu toe 7 doelpunten gescoord en Kesteren A1 ook 7 doelpunten. Daarna worden er nog helaas op de laatste minuten 3 gescoord door Animo A1. Het eindsignaal klinkt en de wedstrijdstand eindigt met 23-10. Jammer maar ook een goede leerwedstrijd voor Kesteren A1. Iedereen ging ervoor de 1e en 2e helft, vooral de 2e helft!